duminică, 3 ianuarie 2010

Beer's death match

De la regizorul "Deea vs. Sendviş", o nouă producţie invadează blogul: "Meciul de moarte al berilor" (pfu.. am tradus bine titlul?).
Alcoologul de serviciu a emis o avertizare de cod portocaliu în privinţa inundaţiilor în regiunea creierului meu începând din noaptea de revelion până a doua zi când mă voi trezi. Drept urmare, sinistrat fiind, cerebelul a început să depună efort şi să mă întoarcă împotriva berii spunându-mi o poveste:
"Totul începe pe raftul unui supermarket renumit, mare cât un labirint şi întortochiat ca nişte maţe, la raionul ~Băuturi Alcoolice~ . Un Redd's rătăcit pe acolo, un Ursus fioros, un Skol plictisit şi un Ciucaş - berea cerbului, îşi aşteptau clienţii, sinchisindu-se care mai decare să fie mai atrăgător, mai transpirat şi mai convingător. Redd's-ul, străduindu-se să nu pară un suc, se dădea mai în spate, ascunzând volumul de alcool de pe etichetă. Observând Golden Braul, a profitat de situaţie tachinându-l şi batjocorindu-l pe micuţul Redd's şi convingându-i şi pe colegii lui de raft să se alieze. Printre jignirile gen "Ce eşti tu, mă? Pipi cu aromă de bere?" sau "Mă-ta a fost suc şi tactu' bere?", se mai găsea câte o apărare din partea sictiritului de Skol. Fiecare tip de băutură se lăuda în felul lui, iar piticul nu avea ce spune. Era într-adevăr un debusolat în minoritate. Împins, smucit şi pălmuit, micuţul corcit cade umilit de pe raft, cu cifra alcoolului la vedere. Cu privirea ca de vultur, un client observă rănita doză, îi citeşte eticheta, după care trage o concluzie. Cu o judecată dreaptă, clientul duce condamnatul către un alt raion. Trezindu-se buimăcit, Redd's cel mic observă un cerc de sticle în jurul lui. Îşi face noi prieteni şi uşor devine şeful lor datorită conţinutului de tărie. Fanta, Pepsi şi Coca-Cola îi sunt aliaţii lui de încredere. Frutti Fresh şi Adria, vor rămâne mereu primii care l-au cunoscrut după sentinţa aleasă. Redd's cel mic se simte acum împlinit. Aici îi era de mult locul: La raionul ~Băuturi Răcoritoare~. Şi-am încălecat pe-o şa, şi v-am spus povestea-aşa."

6 comentarii:

  1. Geniaaal=)) geniaaal:X
    La multi ani, Teo!>:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. deci NU ESTI NOR-MA-LA copilo =)) nu esti normala. :)) cum naiba debitezi asa ceva?? :)) cand am citit primele randuri,deja voiam sa ma apuc comm ca m'ai dezamagit c'ai bagat redd's'ul in categoria berilor si ai si pus poza cu el si alea alea.da' dupa ce'am continuat sa citesc,mi'am dat seama ca esti in aceeasi oala cu mine >:) redd's'ul nu e bere. 8-| e suc pentru copii.face rasa berilor de rusine.fufa. :-<

    RăspundețiȘtergere
  3. p.s. : imi place cum tzi'ai ăsta ni blogu' :> :))

    RăspundețiȘtergere
  4. holly shit.is insa cu gura cea mai mare =)) :)) :|

    RăspundețiȘtergere
  5. iep:>
    la mai mare:>:))
    vroiam sa te las pe tine sa castigi titlul asta si sa nu scriu multe comentarii...
    asa ca da, sunt in aceiasi tigaie cu tine
    redd`s e de rusine...
    rusine!!!
    si apropo..fac si eu ca in mass`urile alea dobitoace: "nu rade, citeste mai departe" inainte de a trage concluzia:>

    RăspundețiȘtergere
  6. mda. :))
    [aha.bine ca m'ai lasat sa fiu prima.mersi. >:P esti foarte dragutza] 8-| :))

    RăspundețiȘtergere

Scrie cu pipi pe zid!