marți, 9 februarie 2010

Cum ar fi dacă...

Ieri mă întorceam de la prima zi a infernului şcolar către liniştita casă. Cu gândul departe la relaxarea de-acasă, sau probabil la o mică mustrare că nu am spălat vasele, nările mi se usucă înstantaneu, când se inundă de un miros de... gaz! Mereu la casa vecinului de pe strada paralelă cu a mea miroase a gaz de îţi cade părul din nas. M-am gândit rapid (rapid pentru că fac doar 7 minute de la şcoală până acasă şi iners) la un posibil remediu. De ce nu miroase gazul a cocos? Cum ar fi dacă trecând pe lângă casa vecinului, în loc să ţi se stafidească nasul, ţi-ar înflori de miros de cocos. Dar, imdiat mi-am dat seama că dacă ai avea o scurgere de gaze şi ai intra în bucătărie, ţi-ar plăcea mirosul, iar tu ai uita să stingi gazul, după care....BUM!!! Deci varianta cocosului e exclusă. Dar dacă printr-un mecanism sofisticat, gunoaiele în contact cu asfaltul să se transforme în flori parfumate şi multicolore. Nu ar mai fi atâta mizerie. Cum ar fi dacă în loc să vezi un pachet de ţigări pe trotuar, ai vedea o floare de canabis? Dar ar exista şi o consecinţă... Mulţi ar arunca pachete de ţigări pe stradă numai pentru a culege floarea, deci toţi s-ar droga şi globul pământesc s-ar droga şi el, şi nu ar mai fi albastru, ar fi roz bombon, atunci unde ar mai locui copiii emo? Exclusă şi varianta florilor. Şi dacă hoţii în loc să fure genţi, ar dărui câte o geantă plină cu bani şi o floare, femeilor? Fiind atât de multe femei care primesc în dar genţi cu bani, economia ţării va scădea şi vom ajunge mai săraci decât Kenny din Southpark. Exclus, nu vreau să mor în fiecare zi mâncată de şobolani. Dacă cerul ar avea un fel de telecomandă, care să deţină fiecare câte o copie, iar vreamea să se schimbe după bunul tău plac? Nu ar merge pentru că fiecare ar vrea un stil de vreme: copiii emo ar vrea ploaie, oamenii de rând ar vrea soare, boracii ar vrea ninsoare, ţăranii ar vrea ploaie pentru agricultură, şi uite aşa s-ar scurtcircuita cerul şi ba ar ninge mereu, ba ar ploua mereu, ba ar fi caniculă mereu. Exclus! Ar fi drăguţ ca nişte scheleţi ambulanţi să dansese samba în mijlocul străzii pentru a înveseli atmosfera, dar s-ar speria copiii şi atunci scheleţii ar ajunge la închisoare.
Totul va rămâne aşa cum este, pentru că fiecare avantaj are şi un dezavantaj. Deci fără miros de cocos pe străzi, fără flori miroasitoare pe trotuare, fără genţi cu bani primite în darde la hoţi, fără cer cu telecomandă, fără scheleţi ambulanţi. Va rămâne acelaşi peisaj monoton de altădată.

8 comentarii:

  1. pai da'i in ghetz de copii.sa faca bine sa nu se sperie. :)) imi place ideea cu scheletii.dar nu si cu samba [-( sa faca pogo pe strada.si sa dea din cap.asa mai zic si eu :>
    ce dragut din partea ta ca te gandesti la copiii emo. /:) javra. :))
    nu mai debita atatea prostii tu.apuca'te de cheastii serioase.sa pari si tu desteapta :-B

    RăspundețiȘtergere
  2. chestii serioase?
    pai da nu stiu ce`s alea:))
    daca vorbesti despre prostii d`alea cu dragoste cu fluturi, inimioare si cai verzi pe pereti, mie alea mi se par prostii:))
    cum adik sa par despteapta=)) da' ce? is proasta?=)) oricat ma chinui sa par mai cu capu' pa umeri nu reusesc..
    ca ma bufneste rasu':)))
    ma mir cum o sa stau la poza de buletin=))))

    RăspundețiȘtergere
  3. ma bucuresc:">
    saru' mâna ina:> >:D<

    RăspundețiȘtergere
  4. Geniala imaginea!!:))

    Si continutul..

    RăspundețiȘtergere

Scrie cu pipi pe zid!