joi, 22 aprilie 2010

Enşpe motive pentru care iubesc Voiteştiu'

Voiteştiu' (Voiteştii din Deal - mai precis) este satul ăla uitat de lume din vârful dealului aflat în judeţul Gorj. Şi acolo este şi locul unde îşi duc batrâneţile mamae şi tatae. Iată câteşva motive pentru care imi place. Se ştieeee!!
1. Pentru că acolo locuiesc mamae şi tatae din partea ambilor părinţi, plus naşu', naşa, 2 prieteni (unu mai nărod ca altul), nenea Ion, purcelul purceaua Gheorghe, Azor şi Lache - căţelul gay.
2. Deoarece acolo este satul gogoşelelor marinate oferite de primar, care face şi drege un asfalt şi o canalizare de 2 ani încoa'.
3. Pentru că Voiteştiu are şi el ţăranii lui ( şi nu mă refer la cei care cultivă cartofu' şi dovleacu' pe care îl mănânc, ci la ailalţi ţărani, a.k.a cocalari) şi aşa cum sunt ei, sunt prietenii? persoanele cu care vorbesc de la cot la cot.
4. Pentru că acolo dacă Vasile a făcut un ou, până ajunge vestea în capul satului face 100 de ouă (bănuiesc că ştiţi ce vreau să spun).
5. Pentru că orice maşină trece e imposibil să nu se uite cineva peste gard.
6. Pentru că ne vine pâinea la poartă, în fiecare zi la ora 10 şi la ora 12.
7. Pentru că mai nou ne vine şi gunoiu' pe drum.
8. Deoarece parcurg un kilometru pentru o margarină şi-un pachet de dero.
9.  Pentru că aici s-a născut Ion Popescu Voiteşti, un mare geolog român, al cărui nume îl poartă (cu mândrie?) o stradă din Cluj. Şi ta-su era vecin cu mine!
10.Pentru că eu am o livadă imensă şi câteva hectare de grâu exact lângă casa mea. Am unde face grătar, plus că tata imi face piscinăăă!!!:))
 Mâ gândesc să fac din asta o lepaşă şi să o dau mai departe la Sunet, la John, la Petra şi la Luli, cu instrucţiunea de a scrie câteva motive pentru care le place satul lor.

4 comentarii:

  1. foarte tare=))=))... sa stii ca nu e singurul sat in care nenea de la drum face cu ochiul gagicii lu ion deci...:>:>:> ii babana treaba=))

    RăspundețiȘtergere
  2. asa e=)) auzi.. am vrut sa te bag la leapsa da m`am gandit ca te superi:D...o faci si tu?:))

    RăspundețiȘtergere
  3. vreau si eu un catel gay!!
    (si sa fiu la fel de energic ca tine) :D

    RăspundețiȘtergere
  4. humuuu, acuma am vazut data ultimului articol !! te-i culcat pi o ureche? Rusinica! :))

    RăspundețiȘtergere

Scrie cu pipi pe zid!